Преслава разкри любопитни подробности за новороденото си дете

Преслава бебе

Поп-фолк изпълнителката Преслава роди първото си дете навръх един от най-хубавите празници – Кръстовден. Певицата сама съобщи хубавата вест в официалните си профили в социалните мрежи с феновете си, които отдавна чакат новината.

Засега Преслава не дава информация около раждането, но намекна на своите почитатели с хаштагове първата буква от името на принцесата си, пише planeta.tv. Пред телевизията тя споделя, че се чувства добре и е много развълнувана от това, което й предстои.

Ако внимателно се вгледаме в публикацията, един от хаштаговете определено привлича вниманието ни. Там виждаме три букви „П“ – Павел, Преслава и малката им дъщеричка, чието име ще започва със същата буква. Вариантите за имена на с буквата „П“ са много. Кой от тях Павел и Преслава са избрали за своята рожба може би тя ще сподели съвсем скоро.

Почитателите на щастливата майка изразяват своето мнение. А то е, че първото дете на двойката ще носи името на татко си Павел – Павлина, съдейки по хаштаговете, с които Преслава е завършила публикацията си. Каквото й име да носи малката принцеса, феновете на певицата й напомнят, че оттук нататък животът й коренно ще се промени.

Те съветват Преслава да се въоръжи с търпение, както и да изживее „всяка една тръпка на майчинството по такъв начин, че никога вече да не е същата“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ