Това вече е срамно! Хората на олигарх, пиещ си кафето с Бойко, излязоха да искат оставката му

Протест пред парламента за смяна на системата (26)

Продължава протестът пред сградата на Народното събрание. Недоволстващите искат оставката на правителството. Инициатори са живеещият в Лондон Емил Русанов, собственик на сайта ”Будилник”, Росен Миленов и Светослав Козлуджов. Той е под надслов ”Оставка, съд и смяна на системата”.

Събитието започна със скандирания „Оставка“ и „Мафия“. Част от протестиращите веят български знамена и скандират „Българи юнаци“.

Най-неочаквано обаче сред множеството е сериозно застъпено присъствието на хора на зеления олигарх Тома Белев, пиещ си кафето с премиера Бойко Борисов. Не е ясно това тяхното протест срещу премиера ли е или срещу лидера им Белев!? Или просто извиват ръцете на Борисов за нови стотици милиони за броене нва гущери и бране на пачи крак.
Полицията очаква провокации на днешния антиправителствен протест и затова засилва полицейското присъствие в центъра на столицата, съобщава БНР.

Целият личен състав на Столичната дирекция на вътрешните работи е ангажиран да охранява София. Изпратени са и допълнителни части на „Жандармерията“. От полицията са категорични, че няма да допуснат ескалиране на напрежението.

УНИКАЛНИ СНИМКИ ОТ ПРОТЕСТА И СКАНДАЛИТЕ НА НЕГО – ВИЖ ТУК


5 comments

  • Тифани

    17.09.2018 at 13:43

    Сбирщината от „Зелените“, хора на Цветан Василев и СИЕ беше повече от смешна вчера. 100 човека има няма и от километри си личеше, че са платени ПРОТЕСТЪРИ, които си тръгнаха масово малко повече от час след началото на „протеста“.

    Reply

  • Божи Д.

    17.09.2018 at 14:32

    Белев е навсякъде, затова и не можеш да му хванеш идеите и възгледите, непрекъснато се променят

    Reply

  • Иван

    17.09.2018 at 15:43

    За Иво Прокопиев ли става въпрос?

    Reply

  • Борис

    17.09.2018 at 17:38

    Тома Белев е оставен да ни граби на спокойствие и е време прокуратурата да се занимае с него сериозно.

    Reply

  • Вили

    17.09.2018 at 20:16

    Нищо лично, само бизнес. Все пак злените олигофрени скачат веднага щом им се плати без значение от каузата.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ