Актьор не само напусна Слави, но и заби колежка от конкурентната „Нова телевизия“

1

Прогоненият актьор от „Шоуто на Слави“ Тодор Башиянов заби журналистка, твърди „България Днес“.

Останалият без работа Тошко откри любовта в лицето на репортерката на Нова телевизия Рада Богданова. Двамата са двойка от няколко седмици, като вече не се крият и се разхождат заедно по софийските улици. Двамата дори официализираха връзката си със статус във фейсбук, като приятелите и на Тодор, и на Рада бяха силно изненадани, че са се загаджили.

Новата връзка идва след кошмарен престой на Башиянов при Слави Трифонов. Актьорът доброволно постъпи в предаването, като беше съгласен да работи без договор, за да се докаже пред Дългия. Публиката в студиото и зрителите харесваха трансформациите на Башиянов като Димитър Пенев, Румен Луканов и други родни популярни личности. Но Трифонов така и не се впечатли от талантливия актьор – често му прекъсваше скечовете по средата, заяждаше се с него и откровено му се подиграваше. На Тодор видимо му беше трудно да търпи, но желанието му да се наложи в шоуто го държеше там. В края на миналия сезон нервите на Башиянов не издържали и той обявил, че напуска, и в момента се радва на професионалната си свобода.

Колеблива се оказа и кариерата на Богданова. Тя стана известна като репортер, но впоследствие беше повишена – от 2013 до 2014 г. заедно с Антон Андонов водеше съботно-неделния сутрешен блок на Нова телевизия „Събуди се“. Таза нейна професионална авантюра приключи и Богданова се върна към репортерството. Преди години тя сключи брак със свой колега, но любовта им не издържа дълго и днес журналистката пак е свободна жена.

Актьорът и журналистката имат страст към разходките сред природата, където двамата се усамотяват и се наслаждават на компанията си. Рада и Тодор все още не живеят заедно, тъй като връзката им е в ранен етап, но някой ден може да се решат и на тази важна стъпка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ