В затвор ли ще го бутате, ще го бламирате ли, но освободете Пловдив от Тотев! Вижте какво чака утре града

сесия 13 -Иван Тотев

Истински кошмар с километрични тапи и много нерви за първия учебен ден в Пловдив очакват пътни полицаи. И всичко това благодарение на тоталната управленска некадърност на Иван Тотев, който явно може само на две магарета сено да раздели, и то, ако са в кошарата на майка му.

Тапите в града са огромни седмица преди учениците да тръгнат на училище. На самия 17-и ще е ад заради затворените за ремонт възлови трасета, категорични са катаджии. И съветват хората, които могат, да оставят автомобилите.

Подлезът на ул. „Гладстон” е затворен и това ще превърне тясната павирана ул. „Преслав” в магистрала. На нея се намира едно от предпочитаните училища „Алеко Константинов”, където учат децата на по-заможни пловдивчани. Родителите им масово ги водят с джипове, а задръстванията по тази улица, където се намира и пожарната, ще са невиждани.

Източното платно на централния пловдивски булевард „Цар Борис Трети” също е затворено, а западното е двупосочно. Тапата по него се простира от кръстовището на Сточна гара до южната страна на тунела.

Шофьорите да избягват бул. „Шести септември” в отсечката от бул. „Източен” до ул. „Никола Войводов” Тази част от северното платно на трасето е затворено и колите минават по прясноасфалтирания бул. „Марица-юг”, за да излязат на колелото до Водната палата. Там задръстванията по принцип се чудовищни, алармира пък „24 часа“.

И без първи учебен ден „Пещерско шосе” напоследък е труднопроходимо особено в района на Професионалната гимназия по електротехника. Тапите са в двете посоки.

Най-лошото е, че нито Тотев, нито бавната му администрация поема ангажимент скоро да се сложи край на транспортния ад в Пловдив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ