Горещо! Сидеров се издаде: Кой е новият кандидат за министър на транспорта?

волен сидеров 2

Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията Росен Желязков е новият кандидат за министър на транспорта. Това каза лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров след днешния коалиционен съвет на управляващите, предаде „Фокус“.

„Разгледахме няколко теми на днешния съвет. Има решение да се осигурят шкафчета за всяко училище за сметка на бюджета, тъй като стана ясно, че учениците се оплакват от тежките раници.

Увеличаваме и заплатите на държавните служители с 10%. Известно е вече името и на новия кандидат за поста министър на транспорта, той е Росен Желязков“, каза още Сидеров.

Росен Желязков бе главен секретар в кабинета „Борисов 1”

В началото на мандата на настоящото правителство Желязков оглави електронното управление, а после бе избран за шеф на Комисията за регулиране на съобщенията.

Росен Желязков е юрист по образование, но музиката е голямата му страст.
Неговата група вече дебютира със сингъл и видеоклип – Why do you love me.
Желязков свири с дългогодишния си приятел Борис Павлов, съпруг на Есил Дюран.

„Навсякъде имам китари – и в работата, и преди в Министерския съвет имах.. Човек трябва да слуша качествена музика, а не да се определя в жанр”, обясни преди време Желязков.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ