Агресивен ротвайлер нахапа жена, стопанката му нагла до безобразие…(Ужасяваща СНИМКА)

Линейка

Агресивен ротвайлер без намордник нахапа жестоко бургазлийка в Борисовата градинка в ж.к.”Възраждане”, сигнализира читател на Флагман.бг. Пострадалата се казва Аделина Арсова, а за инцидента алармира дъщеря й – Мария.

Тази сутрин, малко след 10 часа, кучето било изпуснато от стопанката си, чиято самоличност все още не е известна, и се нахвърлило върху Аделина Арсова. Песът я захапал за лявата ръка, тя едва се отскубнала, а стопанката не се трогнала, напротив – държала се арогантно към пострадалата жена и побързала да избяга.

Близки на Арсова молят читателите на Флагман.бг за помощ. Стопанката на ротвайлера е с тъмна права коса до раменете, била облечена с бяла тениска и дълъг черен клин, вероятно живее в района на Борисовата градинка.

„Кучето е било вързано на каишка, а стопанката и била наведена да чисти изпражненията на кучето. Майка ми в този момент е минала и кучето я е нападнало. Докато успее да реагира, най-малко да подаде сигнал в полицията и да я снима, тази жена е избягала. Ако си мислите, че в такъв случай има кой да ви помогне – жестоко се лъжете. Стопаните стават супер арогантни”, гневи се Мария. Майка й е много изплашена, в момента е на преглед при специалист, а от снимките, които ни изпрати, се вижда, че раната е изключително сериозна.

Според действащата общинска наредба в Бургас е задължително разхождането на големи кучета с намордник. От зоотдела на администрацията глобяват нарушителите, но въпреки това забраната често се пренебрегва като в този случай.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ