Нова огромна трагедия! 10-годишно дете намери своята смърт на първия учебен ден

αστυνομια-1-760x500

Десетгодишно дете е починало снощи в Кюстендил. Момчето е било намерено в асансьор в блок 3А на квартал „Запад” в града, притиснато от велосипеда си, съобщава „Дарик“.

Лекарският екип, пристигнал на място е установил смъртта на детето. Въпреки това детенцето е било транспортирано в болницата, където в повече от един час лекари са го интубирали, в опит да го върнат към живота. За съжаление усилията на лекарите са се оказали без резултат, съобщи директорът на МБАЛ „Д-р Никола Василиев” д-р Александър Величков.

Причините и обстоятелствата за смъртта на детето не са известни. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. , каза още директорът на здравното заведение.

От полицията в Кюстендил казаха, че няма данни за насилствена смърт. Екип на полицията е обслужил местопроизшествието веднага след получения сигнал от болницата. От там допълниха, че детето не е живеело в блока, в който е станал инцидента. То е било в асансьора с велосипеда си, каза Катя Табачка, говорител на ОДМВР.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ