Любимата адреналинка на Зуека се съблече чисто гола с надеждата да спечели 25 000 долара в САЩ (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

13

Най-известната и първа адреналинка от „Господари на ефира“ Евгения Радилова – Ени може да плакне очите на хиляди мъже по света от корицата на престижното еротично списание MAXIM.

Тя оглави една от подкласациите за най-желано голо тяло в САЩ, където е в конкуренция от над 100 хиляди красавици. Чрез онлайн гласуване сексапилната българка надви отбраните участнички и успя да се изкачи до първото място този уикенд. Оспорваната надпревара продължава, като, яко я спечели Ени ще спечели професионална фотосесия дибидюс, както и баснословен хонорар от 25 000 долара.

„Да бъдеш на корицата на американския MAXIM е постижение, за което повечето момичета мечтаят. Ангажиментите със сигурност се увеличават след една такава позиция – Момиче от корицата за 2018 година. Самата фотосесия и работата с най-добрите в бранша е ценен опит“, коментира преди финала на надпреварата Ени.

Българката е на път да се превърна в истинска гореща сензация в САЩ, коментират още от гилдията. Тя зарязва актьорската професия и обучението в НАТФИЗ у нас и хуква да гони дивото още преди 10 години, като прекратява и апетитния договор с „Господарите“ в името на мечтите.

Оттогава досега красавицата се превръща в една от най-успелите нашенки в чужбина, участвала в хитовия американски сериал „Закон и ред“ . Преди няколко месеца Ени бе титулувана и като Кралица на костюмите на световния фестивал „Вампирела“, като се въплъти в изкусителна кръвопийка.

Конкурсът за Момиче от корицата на MAXIM за 2018 година започна преди две седмици. Наградата е 25 хиляди долара и договор с най-престижното мъжко издание в света. Сред разсъблеклите се за MAXIM са Лана дел Рей, Кейт Ъптън, Алесандра Амброзио, Тейлър Суифт, Джесика Алба, Ева Лонгория и много други.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ