Новите „Скъпи наследници“ се показаха за Сезон 2! Вие преценете коя е най-сексапилната актриса

1

Десетки фенове очакваха в кино „Люмиер” любимците си от екрана на bTV и бяха нетърпеливи да разберат какво ще се случи във втория сезон на сериала „Скъпи наследници“.

Орлин Павлов, Ярослава Павлова, Петко Венелинов, София Бобчева, Рая Пеева, Виктория Колева, Юлиан Петров, Даяна Ханджиева, Любомир Ковачев, Искра Донова, Веселин Калановски и най-новото попълнение в екипа Йоанна-Изабелла Върбанова изгледаха първия епизод от новия сезон на сериала със своите фенове и повдигнаха малко завесата за обрати в сюжета на представянето.

Орлин Павлов обеща още любов и страст в новия сезон. „Някои хора ще се разделят, други ще се съберат. Има екшън, искат да застроят село Бели вит, аз не искам да го застроят, искам да остане чисто и неопетнено”, разкри той. Въпреки страстните сцени обаче любов не е пламнала нито между него и актрисата Даяна Ханджиева, нито между него и Лорина Камбурова.

Орлин, който започва националното турне „Още малко“ на 1 октомври, представи и новия си акапелен вокален проект „Спектрум“ заедно с Весела Морова и други певци.

СНИМКИ: БУЛФОТО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ