Най-накрая! Съдят 37-годишна циганка, че прибрала 11-годишна да прави секс с малко по-големия й син

kesi

Районната прокуратура в Казанлък внесе обвинителен акт в съда срещу А. А., на 37 години, обвинена, че улеснила непълнолетния си син да заживее на съпружески начала с малолетно момиче, съобщиха днес от Апелативната прокуратура в Пловдив.

Според обвинението, като пълнолетно лице А.А. предоставила жилище и оказвала помощ на 16-годишното си момче да заживее съпружески с момиче на 12 години, без двамата да са сключили брак – престъпление по чл. 191, ал.3 във връцка с ал. 2 на Наказателния кодекс. Престъплението било извършено в периода от август 2017 г. до 17 август т.г.

Момичето и момчето се запознали в началото на миналата година в Казанлък и започнали да се срещат. Обвиняемата, майка на непълнолетното момче ги приела да живеят в тяхната къща като семейство. По-късно, през август 2017 г., направили годеж, с който било дадено началото на съвместното им съжителстване в дома на родителите на непълнолетния в Казанлък – по това време „булката“ била все още само на 11 години. Жената подпомагала младото семейство финансово, както полагала и грижи за самите тях, и за домакинството им. През юни 2018 г. 12-годишната непълнолетна родила и дете.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което А.А. е обвинена, е лишаване от свобода от две до пет години, припомнят от прокуратурата. Предстои Районният съд в Казанлък да насрочи първо заседание по делото.

От началото на 2018 г. за престъпления по чл.191 от Наказателния кодекс Районната прокуратура в Казанлък е предала на съд 47 лица, от които 41 са осъдени с влязъл в сила съдебен акт, обобщават от държавното обвинение.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ