Новият транспортен министър лъсна в еротичен клип (Видео)

Заснемане

Екшън се разиграва в социалните мрежи и с прясно номинирания за транспортен министър Росен Желязков, съобщава ПИК.

Юристът, за когото медията ни вече съобщи, че е близък с шефката на кабинета на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова, се оказа с доста артистични наклонности.

Нещо повече – той си има група с мъжа на чалга дивата Есил Дюран – Борислав Павлов и двамата вече са издали и песен с доста интересно видео.

Общата песен на мъжкия дует, нарекъл се многозначително R&Bo, която не се радва на особена популярност, е на любовна тематика. За разлика от рок стила и не много силната лирика, то в клипа определено има какво да се види. Видеото е със силно еротичен заряд и почти през цялото време се показват прелестите на неизвестна хубавица, едва покрити от фино бельо. На този фон бъдещият транспортен министър Росен Желязков свири на китара и пуска глас заедно с мъжа на любимката на ДПС Есил Дюран.

Клипът, доскоро напълно неизвестен, от вчера е истински хит в социалните мрежи, след като стана ясно, че половинката от мъжкия дует е бъдещ член на кабинета, както и че живеел на семейни начала с Румяна Бъчварова.

„Напълно несериозно стана вече с тези министри. Единият го отстраниха по някакви си подозрения, този пък сега дрънка на китара и няма нищо общо с транспорта. Стават за смях, направо Есил Дюран да бяха предложили“, коментират по повод артистизма на Желязков във фейсбук.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ