Тежка съдба е сполетяла скандалния Валентин Колагин

Кулагин

Скандалният гримьор Валентин Кулагин е изживял тежко детство в родния си град Хасково, пише вестник „България Днес“.

Най-коментираният участник във ВИП Брадър е изоставен от баща си като съвсем малък и е отгледан от своите баба и дядо. Фамилията Кулагин идва от баща му, който е руснак, но никога не е полагал грижи за него. Майка му работи почти денонощно, за да го издържа, докато е ученик. Баща му, въпреки, че има финансови възможности, не дава нито лев за него.

Учители на Валентин от Хасково си спомнят, че от малък той е различен и коментиран от съучениците си. Кулагин завършва техникум по икономика в родния си град, но това далеч не са най-хубавите му години. Заради женските си дрехи на няколко пъти става обект на тормоз от съучениците си. Те редовно го бутали и открито се подигравали на бъдещия гримьор.

„Хасково е малък град. Тук всичко се обсъжда, затова и веднага след училище Вальо замина за София. Оттогава мисля, че изобщо не се е връщал тук“, споделя негова учителка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ