Цветан Цветанов убеден: Утре оставките ще бъдат гласувани, както и новите министри!

Цветан Цветанов

Убеден съм, че утре оставките ще бъдат гласувани, както и новите министри. Всички документи са постъпили още при първата кореспонденция, повторихме кореспонденцията с абсолютно същите документи. Нищо не сме променили. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти в парламента.

Съветниците на президента са му дали съвет за указа с Младен Маринов. През последните седмица и половина нещо друго коментираше ли се освен дали ще се гласуват оставките, има ли война между институциите. Заложено е, че трябва да има съгласуване с президентстката институция при назначаването, каза още Цветанов – Изпитваме респект към всяка една власт, в това число и съдебната. Беше споменато, че някои от законопроектите не са добри. Знаете, че във всяка една комисия, има съответните експерти. Силата на българският парламент е, че когато един законопроект влезе, могат да се проведат съответните работни срещи, каза още Цветанов.

Не бих желал това, което се случи в последните дни, да е модел на комуникацията. Президентът избра този тон, той не дойде в парламента за такова обсъждане. Всички други президенти и Георги Първанов, и Росен Плевнелиев са го правили, добави председателят на ПП ГЕРБ.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ