Ужас! Извършени са два зверски побоя, жертвите са настанени в болница…

Полиция линейка

На 67-годишен мъж – пазач на депо в Девня, е нанесен побой. Същият е настанен за лечение в болнично заведение с порезна рана на дясно бедро. За това съобщиха от полицията във Варна, където в понеделник е получен сигнал за инцидента.

Разследването на полицаите е установило, че извършители на деянието са: Ж.М. (54 г.) от Ямбол и Н.Н. (68 г.) от с. Тръстиково. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Девня. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.

Пак в понеделник, около 17:40 часа, е получен сигнал за нанесен побой на 75-годишен мъж от с. Партизани. Същият е настанен за лечение в болнично заведение с фрактура на ляв крак. За побоя е задържан Р.Х. (48 г.) от същото село. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Провадия.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ