Хваната в крачка! Илиана Раева вае стройна фигура с… фотошоп? (Фотодоказателство)

37732976_1818194854892931_992159701896527872_n

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева много иска да върне годините и работи упорито с фотошопа, за да постигне целта.

Бившата гимнастичка, която далеч не е първа младост, опитва да се прави на 20-годишна кифла в социалните мрежи с фотоси по бански и оскъдно облекло. Фоторедакторите на „Галерия“ обаче установиха, че бившата спортистка трупа похвали и комплименти за външния си вид напълно незаслужено.

В реалността Илиана далеч не е толкова дългокрака и опъната, а снимките й в социалните мрежи са щателно коригирани с фотошоп. Някои от тях са толкова некадърно поправяни, че с просто око се вижда компютърна намеса.

На един от кадрите шефката на Федерацията позира с къса рокличка от змийска щампа, а в ръката си държи ефирен шал. Зад нея като фон има голяма тухлена ограда. Благодарение на уменията на Раева с фотошопа оградата е странно изкривена настрани, сякаш всеки момент ще падне напук на всякакви архитектурни правила.

Шалът й също е изкривен от едната страна, което ясно показва, че е опитала да втали и издължи фигурата си.

Непонятни архитектурни изменения се наблюдават и на друга снимка на Илиана. Фотосът е направен в изискана зала с колона и голямо огледало с пищна рамка. Раева невинно позира до бели орхидеи, но незнайно защо римската колона е изкривена, както и рамката със златна облицовка на огледалото. Със сигурност това говори, че жената на Наско Сираков е направила опит да намаля талията си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ