Изроди! Млада жена отказа секс на англичанин на скъп курорт, а той я обезобрази (Снимки за възрастни)

1537189710-4663a6c51b2eeaf7b92c481d8471789f-980x

35-годишна британка Ема Хигинсън бе обезобразена по време на почивка в хотелския квартал на Мармарис – Ичмелер, Турция. В последния ден от почивката си младата жена се запознала със сънародника си Деклан Маршал, който първо опитал да прави секс с нея, а след като тя му отказала, я пребил жестоко, съобщава The Sun.

Ема Хигинсън разпускала в турски клуб със свои приятели. Там се запознала с британеца Деклан. 27-годишният мъж имал проблеми, които не му позволявали да се върне в родината. Ема го съжалила и му предложила да преспи на дивана в хотелската й стая. Маршал решил да й се отплати по много извратен начин: първоначално опитал да я изнасили, а когато тя започнала да се съпротивлява, я пребил жестоко.

„Помня как ми каза, че не го уважавам. Аз му обясних, че си имам приятел и тогава той ме удари два пъти. Загубих съзнание”, разказва Ема. Свестила се на балкона, а навсякъде имало кръв.

След побоя била със счупен нос и множество наранявания по лицето и главата. Лекарите й направили над 50 шева.

Предстои да се подложи и на пластична операция, защото след побоя дори родната й майка и сестра й не успели да я познаят.

Ема остава в Турция, докато лекарите не преценят, че състоянието й позволява да се прибере до дома. Нападателят й е задържан малко след инцидента.

След побоя той отишъл в съседния хотел. В най-скоро време той ще се изправи пред съда.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ