Няма такъв изрод! 27 години затвор и 210 бона кръвнина за жестоко убийство на родилка

o-PRISON-facebook-1280x640

27 години затвор и 210 000 лв. кръвнина. Това е присъдата, която 22-годдишният Красимир Атанасов ще търпи за жестокото убийство на 18-годишната Надежда Стойчева. Младото момиче бе родило дете броени дни преди да бъде размазано от бой, до смърт, от приятеля си Красимир.

В съдебната зала той призна всички факти, изнесени в обвинителия акт, каза, че съжалява и поиска делото срещу него да се гледа по така наречената съкратена процедура. В този случай съдът е длъжен да намали присъдата с една трета. Затова, за да бъде наказанието му адекватно на жестоко престъпление, Варненската окръжна прокуратура поиска доживотна присъда за Красимир. В този случай наказанието се намалява от 20 до 30 години. Разширен състав на Варненския окръжен съд му даде приблизително максимума – 27 години.

Жестоката трагедия се разигра на 7-и ноември миналата година в дома на момичето, в което двамата живеели от 6 месеца на семейни начала. Надежда била бременна от друг мъж, но Красимир знаел, че детето не е негово. На 22-и октомври тя родила момченце, което изоставила. Бебето било недоносено и тежало едва килограм и половина. Красимир, който има влезли в сила 6 ефективни присъди, бил наркозависим и много ревнив. Във фаталната вечер той бил много пиян и между двойката избухнал поредния скандал. Стигнало се до побой, в който Красимир пребил жестоко младото момиче. Блъскал й главата в стената, има следи и от душене. Според патолозите Надежда е починала бавно и мъчително.

Синът на Надежда ще бъде отглеждан от майка й. Тя поиска от свое име и от името на сирачето на дъщеря си общо 300 000 лв. кръвнина, като съдът отсъди 210 000 лв.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ