Нора Недкова изгонена по сценарий? Роднините на седмото небе, защото…(Подробности)

Нора вип

Изгонването на Нора Недкова от къщата на ВИП Брадър се оказа голяма изненада за зрителите, които очакваха силиконката цял сезон да е основна атракция в предаването и да върти интриги.

В действителност Нора е очаквала да бъде сред първите изгонени, пише „България Днес“. Още преди влизането си плеймейтката е имала уговорка с продуцентите да провокира скандали с всички участници, най-вече с Кулагин и след това да си тръгне, твърдят близки до шоуто. Тя наистина успя да заформи куп интриги само за една седмица и показа неособено интелектуално ниво. Затова не е изненада, че образът й вече е изчерпан, а продуцентите нямат нищо против изгонването й.

Семейството на Нора е доволно, че тя напусна играта, за да не се налага да обяснява, че дъщеря им „не е това, което е“, по думите на роднините й. Нора сама изрази няколко0 пъти усещането, че тя ще напусне къщата. Най-доволна от изгонването й бе готвачката Божана, която имаше многократни пререкания с плеймейтката по въпросите за поръчването и приготвянето на храната.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ