Ужас в Благоевград! Брутален изрод изнасили жертвата си два пъти…

Насилие

Изнасилвач е бил арестуван в Благоевград, а с постановление на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура, П. Я. е задържан за 72 часа. 

Мъжът е обвинен за съвкупление чрез употреба на сила и блудство. Досъдебното производство по случая е започнало с оглед на местопроизшествието, където задържаният извършил престъпните деяния – в жилище на първи етаж на ул. „Д-р Христо Татарчев“ в Благоевград. На неустановена към настоящия момент дата, в периода от 14.09.2018 г. до 17.09.2018 г., той изнасилил жена, като употребил за това сила. Обвиняемият П. Я. нанесъл удари с юмруци и ритници по тялото на пострадалата, скъсал панталоните и потника й и запушил устата й с ръка.

С цел да възбуди полово желание без съвкупление, той извършил и блудствени действия спрямо нея. Около 7 часа сутрин вчера П.Я. отново извършил същите престъпни деяния спрямо пострадалата. Предстои Районна прокуратура – Благоевград да внесе в съда искане за мярка за неотклонение спрямо обвиняемия П.Я.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ