Ново 20! Ани Салич заби млад банкер

Ани Салич

Ани Салич сияе от известно време насам, а причината е, че журналистката има ново гадже. След тежкия развод, който преживя, екранната половинка на Ники Дойнов буквално грее от малкия екран. Чаровната водеща коренно е променила визията си и изглежда видимо подмладена, а от предишната намръщена телевизионерка няма и помен.

„Причината е любов. Ани има нова връзка и е страхотно щастлива“, докладват нейни колежки. За новия мъж в живота й се знае само, че е с няколко години по-млад от нея банкер. Господинът работи на висока позиция в една от големите български банки с чуждестранно участие и е доста заможен. Колегите на телевизионерката се радвали, че най-накрая Ани е намерила подходящата си половинка.

Миналият уикенд Салич и новата й половинка заминали на романтичен воаяж на в един от най-известните курорти на Френската ривиера. Ани и половинката й отседнали в 5-звезден хотел в Антиб. Курортното градче е известно като едно от любимите места на Пикасо, който е творил няколко месеца от живота си в замъка „Грималди” именно на брега на Средиземно море. Освен по-млад и богат, новият мъж на Ани бил истински джентълмен. Той я носел на ръце и я обгрижвал, за разлика от бившия й съпруг Бранко, който само я подтискал и се държал кошмарно с нея, пише седмичник.

„С банкера са заедно от няколко месеца. Отношенията им са очевидно сериозни. Все още не живеят заедно, но е възможно и това да стане“, докладват колежките на Салич.


2 comments

  • Rambaldievskievichus

    20.09.2018 at 15:03

    Добре, де! Разбрахме за новото й гадже. Колко пъти още ще го помествате това?

    Reply

  • Rambaldievskievichus

    21.09.2018 at 7:29

    Ами няма да се хване с някой зидаро-кофражист, я. С банкер-милионер ще се хване, разбира се. Само и той да не я потакова, потакова, па да й бие шута като се усети по някое време, че кака му е попрецъфтяла вече.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ