Цветан Цветанов заплаши тримата си бъдещи зетьове: Само да се обърнете срещу ГЕРБ!

Цветанов1

Заместник-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов отправи много силна заплаха към…зетьовете си!

На въпрос вярно ли е, че Румяна Бъчварова си тръгва като шеф на кабинета на Бойко Борисов заради това, че има опасения „корабът да потъне“, Цветанов отговори, че подобни твърдения са безпочвени и припомни, че България има 4% икономически растеж, има повече приходи в бюджета, а в проектобюджета за 2019 година дори има заложено увеличение на бюджетните маплати с 10%, а на пенсиите с почти 6%. „Днешните резултати създават агресия сред БСП и президента. Но не може по един военен стил да се действа“, добави той.

Във връзка с това, че зетят на Румяна Бъчварова е причина Александър Манолев да пожелае да се оттегли кандидатурата му за министър на транспорта, Цветан Цветанов обясни, че семейните отношения във фамилията Бъчварови не коментира. Той изрази мнение обаче, че никога не би позволил приятелите на трите му дъщери, които един ден ще станат част от семейството му, да се обърнат срещу партията, за която той работи.

„Манолев има една доста добра биография в образователен и професионален план. Заради качествата му той бе предложен за транспортен министър. Той имаше достатъчно силната енергия да изпълни ангажимента по управленската програма. Не е нормално обаче да обясняваш, че ти нямаш сестра. Постъпката на Манолев бе изключително достойна“, добави Цветанов.

„Всеки е невинен до доказване на неговата вина. Не е коректно да влизаме в режим на обвинения през медиите на едно лице, участвало активно в политическия живот на България. Има институции, които трябва да си свършат работата“, напомни той и потвърди, че Манолев ще заведе съдебни дела.

На въпрос дали вече не тежи властта на ГЕРБ, след толкова много години, Цветанов отговор: „ГЕРБ няма тази структура като БСП. Знаем БСП как функционира. Знам как Борисов стана кмет, знам как всички бяха против неговите решения, но знам и след това как Борисов получи пълна подкрепа. Помните как изглеждаше София, Витошка. Давам София за пример, защото е столица, но това важи за всички градове в България“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ