Какво става!? Шефът на Пеевски нападна Бойко през телевизията на Шиши: Купува, купува

Бойко Борисов на официалното откриване на завод за оборудване в самолетостроенето край Пловдив10

Рокадите в кабинета са отлагане на неизбежното – предсрочните избори. Тази теза защити лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на дебатите около смените на министри, които все още не са гласувани, съобщава телевизията на Делян Пеевски.

„Рокадите в кабинета са отлагане на неизбежното. Или още малко купено време, популизъм във висша форма, заяви Карадайъ. Той предрече, че общественото напрежение ще расте и само тези, които не искат да го видят и усетят няма да се съгласят с този факт.

Обществото очаква държавническо поведение и отговорно управление, напомни той и подчерта, че общественото мнение няма как да бъде залъгано с тези рокади. Обществото очаква професионализъм и компетентност, заключи Карадайъ.

Следва период на все по-тежки проблеми и по-голяма несигурност, предрече парламентарният началник на Делян Пеевски. Формулата на властта е грешна, ако не се промени, нищо няма да се промени. Предсрочните избори са неизбежни. Нужно е реанимиране на държавността“, категоричен беше лидерът на ДПС.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ