В битка за кабинета: Веждичката си завря пръста в на Корнелия…

вежди рашидов, румен радев

Вежди Рашидов използва днешния дебат по рокадите в кабинета, за да си завре пръста в на Корнелия Нинова живата рана – проблемите в собствената й партия.

По-добре лидерите на опозицията да си подадат оставките и да дойде някой, който ще е сериозна опозиция, за да имаме сигурност в държавата. Това каза депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов от трибуната на Народното събрание.

„Много е тъжно още преди да стъпят в длъжност новите министри да искате те да отговарят на въпроси. Свещено конституционно право на премиера е да решава с кого да работи и с кого – не, и отговорността я носи само той“, каза Рашидов, цитиран от Фокус.

Той се обърна към опозицията с думите: „Не искам да ви се бъркам в партията, че вътре сте се разглобили доста, но това, че съсипахте понятието „опозиция“ прави в немилост всяко управление. А когато е немило едно управление, това застрашава националната сигурност. По тази логика заради това, че съм загрижен за националната сигурност, мога да искам оставките на вашите лидери. Така че по-добре вие си подайте оставката и да дойде някой, който ще е сериозна опозиция, за да имаме сериозно управление и сигурност в държавата“.

Снимка: Булфото


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ