Радост за бедните граждани в Бургас! Вижте какви подаръци получиха за празниците

доброволци

Раздадоха над 1 тон хранителни пакети за Великден на социално слаби граждани в Бургас. Благотворителната кампания „Купи и дари“ се проведе от младежите от Ротаракт клуб Бургас-Приморие и Интеракт Бургас-Приморие, съобщава БНТ.

В рамките на два дни доброволците успяха да съберат 1 тон и 700 килограма хранителни и санитарни продукти.

„От името на нашия клуб искаме да благодарим първо на жителите на град Бургас, които за пореден път отвориха сърцата си и с тяхна помощ осигуряваме продукти от първа необходимост за над 120 души от списъците на БЧК-Бургас, както и на 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур“, заявиха от Ротаракт клуб – Бургас.

Организират великденско издание на „Купи и дари“ – социална кампания в помощ на нуждаещи се

В кампанията се включват и доброволци от Българския младежки червен кръст. Всички с общи усилия събират, разпределят и раздават пакетите на хора в нужда. Пакетите съдържат трайни храни като консерви, варива, захар, олио, захарни и тестени изделия, санитарни и почистващи препарати.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ