От последните минути: Огласиха резултатите от кръвните проби на Кристиан Екмекчиян

кристиан, теодора

В кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който причини зверска катастрофа на бул. „Руски“ в Пловдив и загина заедно с возещата се на предната седалка Теодора Николова, на 20 г., няма алкохол. Това сочат резултатите от назначената по досъдебното производство химическа експертиза, пише 24 часа.

В процес на изготвяне са друго изследване, което трябва да даде отговор дали в кръвта на шофьора има следи от употреба на наркотични вещества, както и автотехническа експертиза – за установяване на причините за произшествието и скоростта на движение на автомобила, съобщиха от Окръжната прокуратура.

При пътното произшествие бяха ранени още двама младежи момче и момиче, на по 22 г. Те се намират за лечение в болница. Хоспитализиран е пожарникар, върху когото паднал голям клон от дърво, докато се опитвал да извади пострадалите от колата.

Мелето стана около 3,30 часа на 13 май. Колата „Рейндж Роувър“ се движела с близо 200 км/час от Централна гара към бул. „6 септември“, блъснала се в дърво в разделителната ивица и буквално се разцепила на две.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ