Цвета Караянчева: ГЕРБ работи за победа и съставяне на редовен кабинет с отговорен премиер

караянчева

С благословията на отец Мирослав в манастира „Св. Великомъченик Георги Победоносец” в Белащица, община Родопи, силният тим на ГЕРБ – Пловдив област даде заявка за победа на предстоящите избори за Народно събрание. Водачът на листата Цвета Караянчева, областният координатор Георги Мараджиев и кандидати за народни представители бяха благословени от свещеника на входа на светата обител, запалиха свещ и си пожелаха убедителна изборна победа и четирима представители в 50-ия български парламент, предава Епицентър.

След посещението си в манастира кандидатите на ГЕРБ се отправиха към село Марково, където днес се провежда фестивалът на баницата. Там ги посрещна пъстро множество от деца и възрастни в народни носии и разнообразие от домашно приготвени тестени изделия. Цвета Караянчева разговаря с организаторите и гостите на фестивала и вкуси от кулинарните изкушения. Жители на населеното място използваха случая, за да споделят с нея притесненията си за неуредиците в държавата и масовата липса на мотивация у хората да отидат до урните за шести път през последните 3 години.

Тя пък от своя страна заяви, че представителите на ГЕРБ са мобилизирани на сто процента и ще работят здраво в тази кампания, за да извоюват убедителна победа, която ще даде възможност за съставяне на редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ