Корнелия Нинова сензационно посреднощ: Бойко наля пари на Ветко Арабаджиев и Миню Стайков

корнелия нинова

Корнелия Нинова цитира премиера Бойко Борисов на среднощна среща със социалисти в Тръново, че олигарсите, като не искат да им вземат ролсройсите, трябва да спазват закона.

“Само че, докато с едната ръка им прибира ролс-ройсите, с друга им налива милиони”, припомня, че евроделегациите спали в хотелите на Ветко Арабаджиев, а Миню Стайков спечелил стотици хиляди с неговата ракия за европредседателството.

“Аман от политическо лицемерие!”, възкликна Нинова и казва, че политиците не дават добър пример за борба с неравенството.

“Предложиха ли ни на нас власт? Предложиха ни. Ние можехме да сме част от статуквото. Аз можех да съм председател на парламента, цял ден да си бия звънчето, да нямам никакви проблеми и да не ми изсипват тая помия – като почнете с “Техноимпекс” и свършите със сина ми. Деница Златева щеше да е министър на европредседателството, щяхме да имаме още трима министри и щяхме да сме си добре, с пари, с облаги, ама какво става с партията, с народа”, разсъждава Нинова.

“И до ден днешен в партията има силно лоби, което работи ежедневно за голяма коалиция с ГЕРБ, и тази битка е по-трудна, отколкото битката с ГЕРБ”, призна соцлидерката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ