Андролова: Киро се движи като самозабравил се цар по пътищата! Катастрофира България с 200

payimage-614636

Аз не разбирам необходимостта Кирил Петков да има охрана и държавата да се грижи за неговото удобно битие на придвижване. Откъде накъде! Кирил Петков катастрофира държавата с 200!

И сега се движи като самозабравил се цар по пътищата на България, които апропо неговата клика не си направи труда да ремонтира. Затова ще се избием по пътя от дупки, кратери и пр. Онзи ден си строших и аз автомобила. В толкова катастрофично състояние пътищата никога не са били! Но Кирчо не кара личната си кола!

Докато народът си троши автомобилите! Държавата е в безпорядък, и основен създател на този хаос е именно охраняваният Кирил Петков, на който всички ние с нашите данъци му плащаме автомобила и охраната. Ако изобщо трябва да го предпазват от нещо, то е от собствената му неадекватна амбиция.

Автомобилните катастрофи и неспазването на правилата са просто детайли. Арогантността е тази, която убива във всякакъв смисъл и съвсем буквално, и хора на пътя, и икономика, и държавност. ПП спирали кампанията. Лошото е, че няма да е задълго. Самозабравянето от властта не познава смирението, а наглеенето е безкрайна патология.

От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ