На косъм! Джигит с мерцедес едва не премаза шефа на ОД на МВР във… (Подробности)

Полиция линейка

Преди няколко дни в центъра на Враца е станал инцидент, който щеше да разплаче половината областна дирекция на полицията във Враца. Директорът Янко Янколов отивал пеша към кафене до пощата в града, когато внезапно върху него налетял черен „Мерцедес“ Е-класа с врачанска регистрация. Колата била шофирана от младеж, кой успял да спре на сантиметри, преди да помете амбициозния началник от Лом, съобщава „БулНюз“.

Келешът обаче не спрял да се извини за създаденото неудобство на ст. комисар Янко Янколов, а дал газ на скъпарския автомобил.

Директорът незабавно вдигнал на крак цялата полиция на областния град да издирят собственика на колата и да го напомпат с актове.

Започнала масова хайка на тази марка автомобили, като всеки спрян е трябвало да даде газ, тъй като издирвана кола била доста шумна.

В крайна сметка наказателната акция се увенчала с успех и шофьорът, който щял насилствено да прекрати успешното кариерно развитие на директора на полицията, е бил установен и зареден с няколко акта. Чак тогава младежът разбрал кого е щял да прегази в центъра на Враца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ