Фънки изригна за Иван Ласкин: Каква цироза? Може да има разстройство човекът!

Иван Ласкин

Актьорът Иван Ласкин все още е в болница и в близките дни няма да бъде изписан от там, научи ПИК.

Звездата от култовия детския филм „Васко да Гама от село Рупча“ лежи в гастроентерологията на Втора многопрофилна болница за активно лечение. Там той е бил приет във вторник, като според разпространената от седмичник информация актьорът е с тежка форма за чернодробна цироза.

Към този момент обаче диагнозата не е потвърдена от никой от близките на Ласкин. За никого не е тайна, че Ласкин е единак и приятелите му се броят на пръстите на едната ръка. Един от тях е Димитър Ковачев-Фънки. Пред наш репортер вчера рокаджията заяви, че е на турне из страната. При поредното ни позвъняване тази сутрин допълни, че все още не е успял да се свърже с Иван и не вярва да е в болница.

Точно преди една година Иван Ласкин също бе приет за изследвания, като и тогава тръгна слух, че е болен от цироза. Миналата есен актьорът бе сред звездните участници във „Фермата“, но се наложи да напусне формата още на втория ден, след като се почувства зле. След проведените медицински изследвания лекарите му препоръчаха да преустанови участието си.

По-късно Иван обясни точно какво е наложило да преустанови участието си във „Фермата“. „Истината е, че моята перисталтиката и стомашно-чревния ми тракт дадоха знак, че не трябва да стоя в това предаване. Добре съм със здравето. Черният ми дроб си е на мястото, всичко е наред“, коментира Ласкин.

Вече стана ясно, че разпространената по-рано през седмицата информация за акция за кръвопреливане на Ласкин, е фалшива. Най-вероятно поводът актьорът да бъде приет в Гастроентерологията на Втора градска отново е е стомашно-чревно неразположение.

Същото предположи и Фънки: „Какво? Чернодробна недостатъчност? В гастроентерологията е? Ами може човекът просто да е имал разстройство…“, типично в свой стил коментира истерията около приятеля му Фънки.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ