Вече дори не се крият! Изтече гореща снимка от рождения ден на Рачков, вижте как са се награбили с Мария

521803

Димитър Рачков чукна 46 години преди броени дни, а плътно до него на личния му празник бе половинката му Мария Игнатова. Щастливият и приятно почерпен за повода актьор за пръв дал воля на емоциите си публично и засвидетелствал страстта и любовта си към блондинката пред препълнено заведение в Плевен, издадоха снимки на гостите на ВИП партито. Точно в момента, в който му поднесли тортата и духнал свещите, Димитър се нахвърлил на Мария и я целувал като ученик в продължение на няколко минути, докато гостите му подвиквали шеговито „Горчиво!“.

Тази година Митко не празнувал с най-близките си, а с организаторите на гостуването на моноспектакъла му в Плевен. Изявата му съвпаднала с рождения ден и веднага след като слязъл от сцената, цялата тайфа се отправила към едно от престижните заведения в града. Макар Мария да имала лични ангажименти в столицата, пътувала до Плевен с Рачков, за да бъде до него в празничния ден. Тя го изненадала със специална поръчкова торта, но жестът се дублирал с този на организаторите, както и на екипа на „Господари на ефира“, от които комикът също получил сладкиш.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ