Футболистите на наш топ-отбор не вярват на очите си: Психоложката им се пусна по силикон (СНИМКИ +15)

7 Dni Bulgaria26.05.2024
1

На тузарска яхта събира тен психоложката на ЦСКА 1948 Лилия Стефанова.

Още преди сезонът в Първа лига да е приключил официално, блондинката бе освободена от професионалните си ангажименти и хукна към по-топлите дестинации.

Лили е заведена на италианския остров Капри от своя таен годеник, чието име не се знае. Тя признава, че от миналата година е сгодена и се радва на любовта. Стефанова все още е с бели кълки и дупе, като тепърва ще се радва на слънчевите лъчи. Тя пъчи и сочен бюст на палубата, след като неотдавна си постави силиконови импланти в гърдите. Облечена в черен бански, футболната психоложка е направо изумителна.

„Най-хубавите моменти според мен са тези, които ни позволяват душата ни да бъде волна“, споделя Лили. Стефанова бе спрягана за любовница на Слави Трифонов. Хубавицата категорично отрече.

„Аз не съм новата жена до Слави Трифонов и негово гадже. Засипваха ме с въпроси. Добре, че поне моите приятели знаят истината. Сгодена съм, не искам да казвам името на любимия ми, защото не е човек от публичното пространство. А колкото до Слави Трифонов, винаги съм го уважавала и имам респект от него. Той е изключително успял и много добър мениджър на екипа си“, коментира през миналата година Лили пред „България Днес“.

Сексапилната блондинка вече е и телевизионна водеща, като има свое предаване в WnessTV. Лили е маниачка на тема фитнес и ежедневно вае фигурата си в залата.

„Нямаме тема табу с футболистите. Говорим си за всичко в живота“, не крие психоложката на ЦСКА 1948.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ