Смъкнаха мръсните американските гащи на Кирил Петков: Кой е „Джереми“? А „Американеца“?

7 Dni Bulgaria26.05.2024
кирил-петков

Лидерът на Продължаваме промяната пореден ден продължава да мълчи кой е „Американеца“, кой е „Джереми“ и каква е тяхната роля в българския политически живот. Тези имена или нарицателни бяха споменати в един от прословутите записи.

От там се подразбира, че това явно са някакви задкулисни фигури, които имат достъпа, влиянието и възможностите да определят политически процеси и решения във Вашингтон, касаещи България. Кои са тези хора, с какво се занимават и каква е тяхната роля в българския обществен живот?! Очевидно става дума за фигури зад сцената, които менажират, както е модно да се казва, процеси – политически, управленски, държавни…

Кирил Петков и Промяната в какви отношения са там? Какво искат от този фактор или фактори? На каква цена? Това част от съгласуването с Посолството ли е? Има ли тази връзка общо с решенията за продажбата на реакторите за Белене, за избора на инвеститор за новите блокове на АЕЦ Козлодуй, с военната помощ за Украйна?

Кирил Петков дължи отговори! Защото чутото от записа говори за зависимости, включително за вземане и даване на пари!

Българският народ има право да знае истината! Българският народ има право да знае кой шушне в ушенцето и дава съвети, препоръки, кой лобира за едно или друго. Нали Промяната се бореше срещу задкулисието? Е, време е да излязат и да кажат кой седи зад сцената, зад „Американеца“ и „Джереми“.

От профила във фейсбук на лидера на ВМРО-София Карлос КонтрераЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ