Нова драма за Диона: ,,Черната серия“ продължава месеци след като я хванаха да шофира дрогирана

payimage-624143

На певицата Диона никак не й върви в последно време на пътя. А като се има предвид факта, че работата й изисква да е постоянно в колата, това прави животът й не особено приятен.

Неотдавна полицията я спипа да кара под влиянието на наркотични вещества и към момента е с отнети шофьорски права. Скъпата й кола също е конфискувана, за която певицата събираше да си купи доста дълго време.

На участията си Диона ходи с коли под наем или взема от приятели. Но през последното денонощие я сполетя нова драма на пътя, пишат от Блиц. Пътувайки за участие в Лом, където е поканена да пее на абитуриенти, едната гума на колата се пука.

Оказва се, че резерва няма. И съответно певицата издирва пътна помощ, която да им помогне в тази ситуация. Действието се развива в полунощ и Диона се включи в социалните мрежи, за да уведоми феновете си с Лом, че ще закъснее за участието си, но прави всичко възможно да отиде.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ