,,Салам ли казах?“: Цънцарова срича, обърка знаково име и се кикоти по БТВ. Колегите ѝ едва се удържаха

мария цънцарова

Новата работна седмица не започна много добре за водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова. Тя за пореден път се оплете в четенето на текст в ефир, като този път грешката ѝ се превърна в смешка, на която дори самата тя се разхили шумно.

Цънцарова трябваше да прочете новина за амбициозния проект на саудитския принц Мохамед бин Салман за огромна ботаническа градина. Въпреки подчертаното си старание да не сбърка, водещата произнесе името на принца като Салам.

Злати Йочев и останалите колеги от „Тази сутрин”, явно свикнали на гафовете ѝ, се удържаха. Цънцарова обаче сама се усети, после взе да се смее, а накрая и да се извинява.

„Салам ли казах?”, попита тя.

„Да, обаче толкова хубаво прозвуча, че как да не те подкрепим. Тук да го объркаш не е проблем, но там би било голям проблем”, отвърна колегата ѝ Злати Йочев.

„На саудитски звучи доста близо”, коментира спортният журналист Пепи Бакърджиев. В крайна сметка Цънцарова обясни, че бъркането на имена ѝ е стар проблем, с който тя така и не може да се справи, предава Петел.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ