От последните минути! Жесток челен удар между ТИР и кола на моста при Мездра

тир катастрофа

Тежка катастрофа затруднява движението по международен път Е-79 в района на моста при Мездра, съобщава агенция BulNews.

Инцидентът е станал преди минути. Сблъскали са се ТИР „Мерцедес“ със софийска регистрация и врачанска „Шкода Октавия“, управлявана от около 40-годишна жена. Камионът пътувал в посока Враца, а колата идвала насреща, когато по неустановени към момента причини, навлязла в лентата за насрещно движение.

45-годишният шофьор от столицата разказа, че се опитал да избегне удара, но не успял и жената се забила челно в него. Сблъсъкът е бил толкова силен, че предната лява гума на ТИР-а се подпалила. При произшествието е пострадала шофьорката на лекия автомобил. Тя е вдигната с линейка и откарана към болница, като към момента няма информация за състоянието ѝ.

Нанесени са сериозни материални щети. Колата е смазана, има големи поражения и по предницата на ТИР-а. По шосето са разпилени множество части от двете превозни средства. На местопроизшествието има пожарна, авариен екип и патрул на полицията. Трафикът по международния път се осъществява в другата лента, като колите се изчакват.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ