Корнелия Нинова с нагла лъжа: Не е уволнила от БСП виновника за скъпата СПА ваканция на депутатите

корнелия нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново влезе в обичайното си състояние да говори неистини, независимо за какво става дума, включително и за собствените си решения.

По повод на мощния скандал около скъпарския СПА семинар на социалистите в с. Баня, тя заяви преди седмица, че е уволнила човекът, който е избрал луксозния хотел със стаи над 300 лева и апартаменти за по 460 лв.

„Освободих от поста човека, началник на парламентарното направление, който е избирал хотела и е взел това решение“, заяви Нинова по Би Ти Ви преди дни.

Проверка на ПИК установи, че този човек на име Георги Хаджийски, не е уволнен и Нинова просто замазва очи с публичните си изявления за наказани.

Тя допълни, че този човек можел да избере нещо по-евтино и че всеки е платил от джоба си скъпия престой в луксозния хотел, а не от парите на данъкоплатците, които влизат в партийната каса като субсидия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ