ДЪНО! Джулиана и мъжът ѝ дължат над 25 бона на лихвари, моделката поддържа стандарт за пред хората

джулиана гани

Джулиана Гани и мъжът й Теодор Гецов сериозно са затънали в дългове. Заради болните амбиции на моделката изкуствено да поддържа висок стандарт запред хората, семейството борчлее с крупни суми на кредитори. Длъжник, разбира се, е полицаят Теодор Гецов, който покорно теглел заеми или искал пари от лихвари, за да задоволи прищевките на жена си.

Именно при лихвари заминал хонорарът на Джулиана Гани от „Като две капки вода“. Източници на Intrigi.bg разкриват, че Малката Джулка се съгласила да участва в шоуто само ако сумата й бъде изплатена предварително. Продуцентът Магърдич Халваджиян се съгласил, тъй като силиконката и без това била с най-нисък хонорар от всички.

След финала на „Капките“ Гани се бе зарекла, че с мъжа си ще отидат на екзотична почивка, както подобава за едно елитно хайлайф семейство. Уви, пари за воаяж нямало и така окъсаният полицай пак прибягнал до заеми, разкриват наши източници.

Тъй като вече висял с 25 000 лева на лихвари от ъндърграунд средите, този път поискал от лични приятели скромната сума от 2000 лева. Точно толкова струвала екскурзията им до Тунис – една от най-евтините дестинации в турагенциите.

Преди да заборчлеят, с Гани винаги избираха далечни и скъпарски дестинации като Малдивите, Кения и Шри Ланка, където офертите започват от 10 бона нагоре. Сега обаче „елитната“ двойка няма и 2 бона за почивка в Тунис.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ