Жената на Иван Ласкин изригна: Нямам представа кой и какво е писал, писна ми да се занимавам с простотии

Александра Сърчаджиева, Иван Ласкин

Колегите от ПИК успяха да се свържат по телефона с Александра Сърчаджиева, половинка на Иван Ласкин, който според вестникарска публикация от началото на седмицата бере душа във Втора градска болница с чернодробна недостатъчност.

Чаровната актриса и водеща на „ВИП Брадър“ отговорила на телефонното и изобщо не е звучала като жена, чийто мъж е пред умирачка, както гласи разпространената от седмичник информация. Точно обратното – Алекс беше в отлично настроение и дори се пошегува с нашия репортер.

„Нямам представа кой и какво е писал. Няма да говоря, писна ми да се занимавам с жълти вестници и простотии“, заяви Сърчаджиева. Тя отказа подробности за състоянието на Иван, обяснимо защо – периодично за актьора се пише, че е неизлечимо болен и че черният му дроб е сдал багажа заради страстта му към алкохола.

Точно преди една година на Ласкин отново бе приписана диагнозата цироза, след като бе освободен от „Фермата“ по медицински причини. В аграрното предаване той се почувства зле и след изследванията лекарите му препоръчаха да преустанови участието си.

Дни по-късно актьорът иронизира авторите на слуховете, че е болен от цироза, като заяви, че черният му дроб си е на мястото. „Проблемите ми са стомашно-чревни“, уточни тогава той.

Междувременно Алекс Сърчаджиева снощи продължи да изпълнява задълженията си като водеща на „ВИП Брадър“. Припомняме, че в историята на риалити формата е имало случаи, в които щерката на Пепа Николова не е водила няколко от дейли епизодите, като е била замествана от глас зад кадър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ