Шапки долу пред Григор Димитров! Нашето момче нов успех на Ролан Гарос: Най-накрая, направих го!

григор димитров

Григор Димитров стигна за първи път в своята кариера до четвъртфиналите на „Ролан Гарос“ след победа над поляка Хуберт Хуркач с 7:6, 6:4 и 7:6, а след срещата обра аплодисментите на публиката.

„Имах нужда от тази енергия, бяхте страхотни. Трябва да ви призная, че имах кратка нощ. Трябваше да стана рано и да започна подготовка. Изразходвах много енергия през вчерашния ден. Преди такъв мач срещу Хуби… Ние сме приятели, винаги сме се разбирали, много сме тренирали заедно. Имало е моменти, които сме споделили. Знаех, че ще имам труден мач и ще трябва да се боря здраво“, каза Димитров веднага след мача, предава Блиц Спорт.

„Винаги съм искал да стигна до четвъртфиналите в Париж и да направя тази допълнителна крачка. Най-накрая мога да кажа: Направих го! Когато играеш на червено имаш нужда от финес, трябва да се движиш и да подготвяш ударите си. Клейът може да бъде коварен, но ти дава много възможности. Харесва ми това, че мога да използвам тялото и физиката си, да се движа. Опитвам се да извлека всичко, което имам. Той също е много добър тенисист“, завърши най-добрият български тенисист.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ