,,Тоя не го познаваме! Раздаваха празни торбички“: Арабаджиев от ППДБ избяга от среща с избирателите

искрен арабаджиев

Кандидат-депутатът на ПП-ДБ за Ловеч избяга от среща с избирателите в Тетевен. Въпреки съобщението, че ще бъде на място, за да отговори на всички въпроси и да агитира, той така и не се появи. Това показа проверка на журналистът Николай Караколев, който дълго време издирва Арабаджиев, за да му зададе няколко въпроса, но без никакъв успех.

При допитване сред хората от Тетевен се оказа, че никой не виждал Искрен Арабаджиев от ПП-ДБ, дори и не го познават. Единствената следа оставена от ПП-ДБ са празните торбички с номера на бюлетината, които са раздавали, но хората са ги захвърлили в кофите за боклук. Караколев все пак направи последен опит да намери Искрен Арабаджиев, като отиде на събиране на ПП-ДБ в Тетевен. Там обаче беше единствено общинският им съветник Иван Цветков. По думите на общинаря никой не знае къде е Искрен Арабаджаиев, въпреки уверението, че ще има среща с хората от Тетевен. В крайна сметка общинарят на ПП-ДБ изгони Николай Караколев с аргумента, че имат частно събиране с хората и дебатиране. В залата се видяха няколко пенсионери, които не пожелаха да бъдат снимани, предава Tribune.

Караколев обаче успя да види кандидат депутатът от „Възраджане“ Ивелин Първанов, който се похвали, че е ходил за 24 май в Москва, за среща с българите в руската столица. Причината е, че те също са българи и имат право да гласуват както за Народно събрание, така и за европейски парламент.

Пред шатрата на ГЕРБ-СДС за среща с граджаните беше и Николай Нанков, както е записано в програмата. „На хората им омръзна от избори, но с такива шарлатани няма как да се продължава, това се чу и от записите. Мисля, че от тук нататък те нямат място в управлението“, заяви Нанков. Като свое лично мнение той изрази, че трудно би станала коалиция с ПП-ДБ отново. „Мисля, че гражданите ще им покажат директно червен картон“, коментира още Нанков.

Запитан за строителството на магистралите бившият регионален министър заяви, че каквото е построено по времето на ГЕРБ-СДС така и си е останало, нищо за три години не е мръднало и не се построило. Единствената промяна е оскъпяването по инхаус договорите с над 60%. „Те не работиха по изграждането, а по кеш потока“, заяви Нанков за управлението на ПП-ДБ.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ