„Клети демократични глупаци, не виждате ли, че Терзиев и Бонев вече играят за партията на Румен Радев“

payimage-592089

От Фейсбук профила на Мария Крънчева

Гледам днес Васко Терзиев се гъне как бил сгрешил и то преди изборите уж неволно. Ще връщат сега ул. Фр. Нансен да е еднопосочна. Борис Бонев го подвел, че имало обсъждане и той комуникационно само бил сгрешил. Борис Бонев обяви, че анализатори и журналисти имали безплатни талони за паркиране срещу политическа подкрепа, но Терзиев категорично каза, че няма как да се проследи колко и на кого са давани… нямало имена. Е от къде тогава е тази категорична предизборна информацията на Бонев? Терзиев и той раздавал карти, но неговите били по-прозрачни и като го питаха на кой, отговорът беше… ъъъ, ами няма пък да ви кажа.

Това, че решения не се предлагат, а само оправдания е по-големия проблем.

Въпрос, който Цънцарова не зададе беше какво прави кметът на София на посещение в Унгария с Румен Радев и каква е позицията му за отвратителните му изказвания по темата войната срещу Украйна от там.

Кога ли демоктатичната общност ще се осъзнае, че Васко и Борис играят за отбора на Радев?

След година, когато ПП няма да ги има и от него ще се отричат. Най-върлите му критикуващи ще станат, както сега Радев им е най-големия враг, пък точно те го инсталираха “С Вас сме г-н Президент”.

Клети глупави демократи. Двата влиятелни поста продадохте на ДС срещу ала-бала дребни политически дивиденти и спонсорство с кеш.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ