Скандалът се разгаря! Ето младежа, заради когото „Мис България“ изгуби короната си (ВИДЕО)

атанас пелтеков, елизабет кравец

Преди дни организаторите на конкурса „Мис България“ отнеха титлата на настоящата носителка на короната Елизабет Кравец. В медийното пространство се завъртя версията, че красивата победителка е зарязала задълженията си като носителка на титлата, за да бъде с гаджето си пловдивчаина Атанас Пелтеков, и да се снима в негови видеа и реклами. Дори се появиха твърдения, че лично той бил против тя да се изявява като миска, което попречило на ангажиментите й във връзка със спечелената корона, пише Марица.

Бърза проверка в мрежата показа, че младежът, грабнал сърцето на низвергнатата хубавица, е известен сред младите у нас инфлуенсър, влогър и създател на видеосъдържание.

Познат е сред почитателите си и с псевдонима Hyper Kong. Неговите видеа се гледат от хиляди потребители, а самият той има общо над 350 000 последователи в интернет.

Обявената за Мис България 2023 г. и после изгубила титлата за най-красива българка Елизабет Кравец се залюби с инфлуенсъра Атанас Пелтеков в края на миналата година. Преди това сърцето на хубавицата беше свободно, а младежът имаше друга изгора, с която се е разделил.

Освен че се занимава професионално със създаване на видео съдържание, за него е известно, че той има собствена марка дрехи, която набира голяма популярност сред младежите у нас. Той усилено я рекламира в забавните си видеа и явно това се харесва на младата му публика. Факт е, че Пелтеков има солидни финансови възможности. Той живее в голяма къща с всички удобства в Пловдив. А гаражът му е пълен с автомобили на стойност няколко милиона лева.

Елизабет Кравец бе най- коментираната участничка в конкурса още преди финала му, тъй като според някои тя няма право да участва на „Мис България“, предвид смесения й произход. По-гневните й критици дори твърдят, че тя е избрана за победителка именно заради смесения й произход. Тя е родена в Израел, но от десетилетие живее у нас. Самата Елизабет се определя като българка и варненка, тъй като целия си съзнателен живот е прекарала у нас.

Когато стана факт връзката й с Атанас Пелтеков, миската беше ученичка в 12-и клас и смяташе да следва журналистика, защото искала да е водеща на светско предаване по телевизията.

Ето и едно от забавните видеа на Пелтеков:За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ