Какво се случва с президентшата?! От лъчезарната Деси Радева няма и следа, отслабнала е драстично

desi-radeva

Никой не можа да познае съпругата на президента Деси Радева по време на „Международен панаир Пловдив“ днес. В града под тепетата за поредна година бе открито най-голямото военно изложение у нас – „Хемус“, а специални гости бяха именно Десислава Радева и държавният глава Румен Радев.

Президентшата обаче толкова драстично е отслабнала, че остана незабелязана сред тълпата. Облечена в зелен елегантен тоалет с бяла блуза, Деси буквално се губеше в костюма. Лицето й се е стопило от слабост, а краката й са заприличали на клечки, съобщава intrigi.bg.

Първата дама буквално прикова погледите на гостите на голямото събитие и веднага се зашушука, че Деси може би има проблеми със здравето.

Преди 3 години тя претърпя опасна животоспасяваща операция заради мозъчни аневризми. Преди това пък прекара тежък Ковид и в крайна сметка реши да се обърне към духовното. Деси измина пеш поклонническия маршрут „Камино“ в Испания, който хиляди хора от цял свят извървяват с цел пречистване и умиротворение. Съпругата на Румен Радев отсъстваше от страната около месец, за да измине 800 километра, а след мистериозното си завръщане не сподели нито дума за изживяването.

Според слуховете Деси изцяло е променила и режима си на хранене, като е изключила тотално месото и млечните изделия. Това била и причината толкова драстично да отслабне.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ