Пребиха зверски момиче в училищен двор! Млатили са я четирима, снимали са всичко с телефон

полиция

16-годишно момиче е било пребито в двора на училище в София. Инцидентът е станал в понеделник. Ученичката е била нападната от три момичета и едно момче, които заснели с телефон случващото се.

Лелята на пострадалата разказа пред Българското национално радио:

„В понеделник ми каза детето – „лельо, в 14.00 часа дойдоха“ защото точно тогава свърши часът на детето. Много я боли главата, не ходи на училище, защото главоболието е много силно. Коремът я боли много силно. С майка ѝ вчера отидохме и подадохме и там сигнал в полицията. Има видеоклип, той е в моя телефон, в училището, на техните камери се гледа по-хубаво, в двора на училището три момичета я налагат и едно момче после я удря в стомаха също“.

От столичната полиция потвърдиха за инцидента и обясниха, че по случая се работи. Майката и лелята на момичето са подали сигнал вчера в 3-то Районно полицейско управление. Преди това са били с нея в болница, за да могат лекарите да я прегледат и да издадат медицинско.

„Ще извикат едно по едно децата с техните родители, защото и те са по на 15-16“.

По случая е образувана преписка, обясниха от СДВР за БНР.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ