Пълна зала посрещна Борисов във Варна, Митов: Всеки глас за ГЕРБ е против „лудия с картечницата“

варна

Пълна зала посрещна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна. Морската столица е поредната спирка от предизборната му обиколка. Тук партия ГЕРБ закрива кампанията си.

Пръв думата взе водачът на листата Даниел Митов. Той разказа шега – хората говорили, че политиката е сезонна работа. И призова да се прекрати тази тенденция.

Всякакви случайни хора през последните години доказаха България до стагнация, каза той.

АКО НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ШАРЛАТАНИ И ИЗМАМНИЦИ – ЗАПОВЯДАЙТЕ ТУК!

„Нас ни познавате като хора, които изграждат, като партия, която управлява и тогава има социален растеж. Във външната политика сме предвидими и ни уважават. Не се плашете от лъжците, които ви плашат, че ще пращаме войски в Украйна и от ядрени заплахи. Никой не е толкова луд, че да започне война с НАТО. Каза го самият Путин“, продължи Даниел Митов. И изреди кога от Москва са вадели ядрената заплаха. Плашели, че ще натиснат копчето, ако алиансът се разшири.

„НАТО се разшири, а заплахите не спряха. Не слушайте, когато ви казват, че Украйна няма шанс. Спомнете си какво стана в Афганистан. Няма народ, който да бъде победен, когато се бори за свободата си“, продължи водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Варна, цитиран от Епицентър.

Кампанията е била лесна, но и трудна, защото „е трудно да бъдеш възрастният човек в стаята“, посочи той. Митов посъветва слушателите да се замислят за приликите между „Възраждане“ и „Промяната“. Според него те са двете страни на една монета. Едрият популизъм е общият баща на Кирил Петков и Костадин Костадинов, каза Митов.

Според него всеки глас за ГЕРБ-СДС щял да бъде глас против „лудия с картечницата“.

Следващият оратор бе водачът на евролистата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков.

Да си пожелаем пълен мандат, обърна се към множеството той.

Моделът ГЕРБ направи България европейска, а лидерите на Европа онзи ден бяха при лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. На преден план в програмата си сме извели просперитета на хората, каза в началото на словото си бившият председател на парламента.

Изборите са и технология, ако бъде тънко опорочена, променя целия пейзаж, предупреди Желязков.

За пръв път участници в изборите сами си печатат бюлетините, посочи следващият оратор – водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР София Георги Георгиев. И припомни разкритието от по-рано пред деня – че партийна фирма на ПП-ДБ, собственост на кмета на „Слатина“, печата изборните книжа за София.

„Един милион граждани трябва да са притеснени, защото книжата не се печатат от БНБ, а от печатница на кмет от ПП-ДБ. Кметът на София също не спазва изборния закон, не унищожава изборните разписки. Припомнете си ала-балата“, каза още Георгиев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ