Ужас в Пловдив: Салам с отрова хвърлен до детска градина, има смъртен случай

полиция, детска площадка, парк

Куче почина, след като погълна салам с отрова край детска градина в Пловдив. За това сигнализира пловдивчанка в социалните мрежи, където само преди дни друга гражданка предупреди за разхвърляна отрова на редица места под тепетата.

Тя сподели, че починалото куче в тригодишно дакелче, което стопанката му е разхождала в района на ул. „Младежка” в близост до детска градина. Кучето е отхапало парче салам, но собственикът не е имал време за реакция, защото го е глътнало за секунди. 10 минути след това започнали и симптомите, предава Флагман.

„Животното е починало в страшни мъки след неуспешни опити за спасяване. Бъдете внимателни, гледайте добре покрай какво минава кучето. Родители, вие също бъдете внимателни, защото това може да попадне и в устата на дете. Към съществото, което го прави му пожелавам да изпита всичките мъки, които е причинил на невинни душички. В тотален потрес съм какви садисти има между нас”, сподели тя.

Само преди дни друга пловдивчанка предупреди във Фейсбук, че на редица места в Пловдив има разхвърляна отрова.

„Разхвърляни са парчета месо с невротоксин и антифриз! Пазете животните, вече има отровени две домашни кучета“, пише тя.

Храната с отрова е забелязана в района на 2 РУ, алеите около бул. „Копривщица“ от бул. „Пещерско шосе“ до бул. „6 септември“, Младежкия хълм и Бунарджика, както и около УХТ.

„Моля всеки, който е намерил такива парченца с месо да не ги пипа, а да сигнализира на 112“, пише още жената.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ