След като Христо Иванов обиден развя бялото знаме: Ето кой може да го наследи в ,,Да, България“

payimage-629497

Обрат в „Да, България“! Стана ясно кой наследява Христо Иванов на председателското място. Лидерът на дясната формация хвърли оставка след погрома, който ПП-ДБ претърпяха на изборите, пише СтандартНюз.

Досегашната дясна ръка на Христо Иванов – Ивайло Мирчев, е почти сигурният нов партиен председател, шушукат в средите на градските десни.

В 49-ото НС Мирчев бе депутат от Добрич. На изборите в неделя обаче ПП-ДБ остана четвърта сила в Добрич след ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ с резултат от 8,79 на сто от гласовете.

В 49-ото Народно събрание Мирчев бе член на Комисията по отбрана и на Комисията по енергетика, председател на Групата за приятелство България – Украйна.

Ивайло Мирчев е икономист и основател на две български IT компании с успешни продукти за международния пазар. Член е на Инициативния комитет за учредяването на “Да, България!”, неин учредител и част Изпълнителния съвет. Той е един от създателите на дигиталната платформа за честни избори “Ти броиш”.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ