„Сега на „Козяк“ ще привикат „Промяната“. Ако и Кирчо е на срещата в посолството, 100% ще акат кръв после“

кирил петков

Айде запомнете къде сте го прочели първо. Щом ДПС е втора политическа сила, кабинет ще има.

5 000 ИСКАТ БОЙКО БОРИСОВ ОТНОВО ПРЕМИЕР! ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ТЯХ ТУК

И ще е много стабилен, защото Пеевски ще отговаря да не се корумпират министрите.

Щом “Величие” прескачат бариерата, “Промяната” ще имат толкова кофти разговор на Козяк, че ако не послушат съвета, ще им съберат стотинките, които са събрали от корупцийка.

Няма по-кофти бъдеще за “Промяната”, ако не ги пази Козяк, управлява Борисов, а за реда и дисциплината отговаря Пеевски.

НО! Както всички вече добре знаем Кирчо е малоумен и ако той е на срещата в посолството, 100% ще акат кръв после. Кирчо е най-добре да го вържете на пилоните на НДК и ако някой има желание нека там му дава основните неща, вода, храна…

Този човек вече ще е само и единствено бреме за всяка компания, в която се появи. Не само политически, а и в ресторант. Може да ги бият.

Борисов управлява, Певски отговаря за дисциплината е абсолютно приемлив вариант за посолството. А с благословията, докато не приключи войната в Украйна ще си имаме много стабилен кабинет. Общо взето може е да е най-стабилния след идването на демокрацията.

Каква ирония, а?!

Идеята “Борисов управлява, Пеевски отговаря за дисциплината” е лесно продаваема и политически. Представете си, че повечето от нещата за тях, които говореха “Промяната” са верни. Сега си представете, че те двамата седнат и се разберат да поработят един мандат за държавата?

Ако са верни приказките на Промяната, че Борисов и Пеевски имат “огромна силна машина с репресивен апарат”, представети си тя да поработи само 5 години за хората. Представихте ли си го? А сега разбирате ли защо “Промяната” не трябваше да ги описва като всесилни властелини на злото?! Точно така, защото сега лесно хората ще повярват, че тази машина може да поработи малко и за тях.

Политиката е сложна игра, не става с малоумни играчи.

Борис Марков, екс-лидер на СДСЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ