Цитиридис е на ръба, проплака в ефир: Няма какво да ям!

николаос цитиридис

Ако се чудите какво се случва с Цитиридис, след като от bTV свалиха предаването му, може би „Кой да знае“ ще внесе яснота, поне частична. Новото шоу в медията, което отново се завърна в ефир, за радост на мнозина, даде повод за любопитни реакции в мрежата след последното си издание.

Причината е ясна появата в един от двата отбора на Николаос Цитиридис, който видимо поне изглеждаше доволен и усмихнат от живота. Но това само видимо, защото на приказки вече положението му изглежда далеч по-притеснително.

След поредния любопитен въпрос, дал повод за редица размишления и от двата отбора в ефир, Цитиридис заяви в ефир, че вече ситуацията му е такава, че няма какво да яде. Жалването на гологлавия водещ втрещи всички, въпреки че бе замаскирано с дежурна усмивка!

По-бдителните зрители обаче, уловиха и други емоции от гологлавия комедиен актьор, които съвсем не излъчваха традиционната му жизнерадостност. Даже напротив повече се доближаваха изразно до казаното от него малко по- рано в шоуто, пише show.blitz.bg.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ